GUIDER TILL BESÖKSVERKSAMHET I SÖDERTÄLJE 

Vår kund har sin tillverkningsproduktion, fordonsmuseum och besökscentrum i Södertälje. Verksamheten har många besökare och dessa kan komma från hela världen.  Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från den egna verksamheten men även privatpersoner. 

ARBETA SOM GUIDE 

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt i en spännande miljö. Ser du dig själv som en sann lagspelare där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge verksamhetens besökare bästa servicen, kan detta vara rollen för dig. 

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som guide innebär att du guidar verksamhetens besökare som kommer från hela världen till vår kund i Södertälje. Som guide kan du ta emot besökare både i företagets produktionsdelar men även i dess besökshall som ligger i vid företagets huvudkontor i Södertälje. Man guidar en grupp på upp till 12 personer i ca en timme på varje område, ett besök innehåller oftast flera besöksområden efter varandra. För att kunna genomföra arbetet får du en gedigen utbildning och du får material och guidemanus. Dessa underlag innehåller tydliga talmanus om vad som ska sägas vid respektive stopp. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen som guide:

 • Ta ansvar för sin egen och besökarnas säkerhet
 • Hantera och leda besökarna vid besök
 • Förmedla information på engelska och svenska på ett tydligt, pedagogiskt och anpassad sätt till olika typer av besök
 • Informera korrekt och positivt enligt guidemanus samt följa guideslingan
 • Delta och bidra med egen erfarenhet på guidemöten och utbildningar
 • Agera på, följa upp och rapportera avvikelser
 • Delta och bidra i företagets förbättringsarbete och föreslå förbättringar i guidemanus och besöksslinga på respektive besöksområde
 • Vara tillgänglig för kommunikation under besök via kommunikationskanaler

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet kan anpassa dig efter vad situationen kräver. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. 

För att passa in i och trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av:

 • God vana av kundkontakt
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift, flera språk är meriterande
 • Att tala inför grupp
 • Erfarenhet av att guida är meriterande, men inget krav då utbildning tillhandahålls
 • Erfarenhet av att arbeta inom vår kunds verksamhet är mycket meriterande 
 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Guide är ett konsultuppdrag på timmar. Vi ser gärna att du kan guida åtminstone 3-4 gånger per månad. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund i Södertälje på dennes verksamhet. För att kunna arbeta som guide behöver Du genomföra en utbildning som tillhandahålls av oss och vår kund. Startdatum för nästa grundutbildning är den 17 oktober. Utbildningen är uppdelade i tre block varav varje tillfälle är ca en halv dag.

Arbetstider: Arbetstiderna kan variera, men är i huvudsak under dagtid mellan 08.00-17.00. Kvällar och helger kan förekomma. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på
via 073-8617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 

Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)