Automationsingenjör till Enerco

Automationsingenjör till Enerco

OM TJÄNSTEN:
Enerco är en prioriterad leverantör för några av Sveriges framstående industrier och kunderna verkar inom bl.a. fordon, läkemedel, stål- och processindustrin. Förändringar kopplade till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.

Som automationsingenjör på Enerco Engineering är du en del i det team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar för att hålla svensk industri i framkant. De tillämpar ”frihet under ansvar” och hos dem väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.

VI SÖKER DIG SOM:
 • har en teknisk erfarenhet från industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • har erfarenhet av programmering (PLC)
 • har en förståelse av industriella komponenter likt givare, motorer, linjärenheter etc
 • innehar B-körkort
 • behärskar Svenska och Engelska i både tal och skrift
Dessa erfarenheter är meriterande:
 • Programmering av HMI och SCADA-System
 • Programmeringskunskap inom PLC-System
 • Konstruktion av elsystem
 • Programmering/Simulering av Robot
 • Riskhantering och maskinsäkerhet
Du kommer att vara en del av ett genuint gäng med stark gemenskap. De värnar om trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra och detsamma förväntar vi oss av dig.

Som person tror vi att du:
 • är kreativ, engagerad och nytänkande
 • är ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd
 • är ärlig, genuin, lyhörd och har en stark servicekänsla
 • vill utvecklas och hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde
OM KUNDFÖRETAGET:
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är de en koncern med närmare 900 medarbetare på ett tiotal orter i Mellansverige med verksamhet inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
 • Placering: Du utgår från Sydhamnsvägen 55, 151 38 Södertälje men kommer vara övervägande ute hos kund.
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?