Terapeut till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite

Terapeut till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

28e november 2022 öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.

Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder "mot stjärnorna", vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Nu söker vi terapeuter! Är du massage-, hud- eller spaterapeut och har ett sant intresse för värdskap, spa och välmående samt att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera så är du den vi söker.

Du som söker är ...

auktoriserad och certifierad terapeut samt egen företagare eller vill bli. Du tycker att försäljning är roligt och du brinner för att gästen ska få det bästa både i, under och efter behandlingen.

Vad vi önskar:

Dina främsta uppgifter är att ge våra gäster en förstklassig behandling och ett professionellt bemötande.

Vi arbetar både med Kerstin Florians produkter och koncept. Har du erfarenhet av Kerstin Florians produkter är det meriterande, men inget krav.

Vad vi erbjuder:

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor. Du får vara med i en fantastisk uppstart av ett helt nytt destinationshotell med premiumapproach och bidra till våra gästers helhetsupplevelse.

Du får utbildning i Kerstin Florians produkter och behandling vid olika tillfällen i oktober och november.

Upplägg:

All utrustning, redskap, lokaler, arbetsmaterial och produkter bekostas och tillhandahålls av Ad Astra by Elite.

Intäkterna från terapeutens utförda behandlingar delar terapeuten samt Ad Astra by Elite på, och därtill utbetalas en försäljningsprovision.

Vänligen observera att du som terapeut ingår ett samarbetsavtal med Ad Astra by Elite och representerar företaget men att ingen anställning hos företaget sker.

Frågor och funderingar mailas direkt till hotellets behandlingssamordnare, Sabine Kunz, ansvarig för rekrytering av terapeuter, på sabine.kunz@adastrabyelite.se och övriga frågor mailas till spachef Maria Hagberg på maria.hagberg@adastrabyelite.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Frilans
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elite Hotels affärsidé är att erbjuda en modern och effektiv serviceverksamhet i anrika hotell och restauranger av hög klass i centralt belägna svenska städer. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition. Utöver kärnverksamheten med handhavande av övernattnings- och konferens-möjligheter för affärsresande och turister skall hotellet med restauranger, pub, och/eller nattklubb vara en mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning.