Kockar till Ad Astra by Elite - Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Kockar till Ad Astra by Elite - Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Under senhösten 2022, närmare bestämt 28e november 2022, öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.

Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från ett flertal italienska restauranger - Vivace, Cielo, Luce, La Piazza samt Impasto - ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder "mot stjärnorna", vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Vi söker nu kockar, både på heltid, deltid och på timanställning, till våra olika restaurangenheter.

Du behöver tidigare ha jobbat som kock för att kunna söka denna tjänst. Vi ser dessutom även gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du har kvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat.

Ditt fokus som kock kommer att vara matlagning till våra gäster, både hotell- & konferensgäster samt externa sådana, och utöver det även säkerställande av hygien och gästnöjdhet och givetvis även effektivitet under dina arbetspass.

Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.

Det viktiga för oss är att du har ett brinnande intresse för värdskap, mat och dryck, att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera och att du är införstådd med att tjänsten som kock är en mycket viktig sådan, då Ad Astra by Elite kommer att tilltala många gäster just på grund av sitt sofistikerade och gedigna, italienska matkoncept som genomsyrar hela verksamheten.

Alla våra kocker är direktrapporterande till Ad Astra by Elites souschefer samt kommer att arbeta mycket nära med alla kollegor på hela hotellet, i synnerhet inom Food & Beverage.

Samarbete mellan kök, matsal, bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra bar-, restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.

Tjänsten som kock avser att påbörjas i november eller enligt överenskommelse. Hotellet beräknas öppna 28e november.

Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotellets Food & Beverage Manager, Andreas Edlund, på andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Då vi öppnar upp ett helt nytt hotell rekryterar vi just nu till samtliga positioner inom Food & Beverage, så som serveringspersonal, frukostkock, kallskänka, pizzabagare, bartender, baransvarig, souschef och frukostvärdar.

Det går utmärkt att skicka in en ansökan för någon av ovan tjänster direkt till andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elite Hotels affärsidé är att erbjuda en modern och effektiv serviceverksamhet i anrika hotell och restauranger av hög klass i centralt belägna svenska städer. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition. Utöver kärnverksamheten med handhavande av övernattnings- och konferens-möjligheter för affärsresande och turister skall hotellet med restauranger, pub, och/eller nattklubb vara en mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning.