Projektledare

Om jobbet

Allt inom elteknik, lokalt eller nationellt
Eitech är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el. Inom elteknik arbetar vi över samtliga spännings- och specialistområden samt erbjuder projekt av olika storlekar och former. I våra uppdrag mobiliserar vi gärna kompetenser och resurser i hela Sverige, för att på bästa sätt utveckla medarbetaren och verksamheten samt optimera kundnyttan.

Eitechs kontor i Södertälje är nystartat och nu söker vi medarbetare som vill vara med i en spännande och rolig uppstart där vi tillsammans vinner våra kunders förtroende.

Enhetens verksamhet drivs av vår enhetschef Mikael Söderström som har både kunskap och god erarenhet av vad som krävs för att möta befintliga och nya kunders behov i Södertälje. Verksamhetens nyöppnade kontor finner ni på Viksängsvägen 11.

Projektledare (Installation, Kraft, service)
Som projektledare är du engagerad, ansvarsfull och trivs med ordning och reda i dina projekt.

I befattningen som Projektledare är du ansvarig för projektets ekonomiska resultat samt tekniska kvalité. Du ansvarar inköp av material, utrustning och tjänster i det egna projektet.

I arbetet som projektledare ingår även att lämna anbud på extra arbeten samt med beställaren föra en konstruktiv dialog som på bästa sätt leder projektet framåt.

Vi ser gärna sökande som ser en möjlighet i att delta i en nystart och på så sätt utveckla den egna arbetsgruppen samt den egna kompetensen. Kundvård och nyförsäljning för hela enheten blir en naturlig start medan arbetet därefter koncentreras på utpekade projekt och de medarbetare som ingår i ditt ansvarsområde. Du bör ha en positiv inställning och drivkraften att tillsammans med övriga bygga upp en lönsam och väl fungerande verksamhet.

Välkommen med din ansökan via Ansök-knappen!

För ytterligare information kontakta
Enhetschef: Mikael Söderström
Telefon +46 8 744 61 99
E-post: mikael.soderstrom@eitech.se
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Med specialistkompetens inom elteknik skapar Eitech värde för professionella kunder inom bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Genom ansvarstagande visar Eitechs medarbetare vägen och levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom teknikområdena automation, infrateknik, installation och power. Eitech omsätter närmare 2 miljarder svenska kronor och har drygt 1 200 medarbetare från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi söker nu dig som vill bidra med innovativa eller beprövade tekniska lösningar för våra kunder samt samhällets utveckling. www.eitech.se/jobb