Elektriker kraft, Service och installation

Eitech AB · Bygg & Hantverk · 17 dec

Om jobbet

Allt inom elteknik, lokalt eller nationellt
Eitech är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el. Inom elteknik arbetar vi över samtliga spännings- och specialistområden samt erbjuder projekt av olika storlekar och former. I våra uppdrag mobiliserar vi gärna kompetenser och resurser i hela Sverige, för att på bästa sätt utveckla medarbetaren och verksamheten samt optimera kundnyttan.

Eitechs kontor i Södertälje är nystartat och nu söker vi medarbetare som vill vara med i en spännande och rolig uppstart där vi tillsammans vinner våra kunders förtroende.
Enhetens verksamhet drivs av vår enhetschef Mikael Söderström som har både kunskap och god erarenhet av vad som krävs för att möta befintliga och nya kunders behov i Södertälje.
Verksamhetens nyöppnade kontor finner ni på Viksängsvägen 11.

Elektriker
Nu söker vi dig som vill bidra till att bygga upp vår verksamhet i Södertälje. Vi vill erbjuda dig möjlighet till utveckling inom den inriktning och de projekt du själv ser som framtida.

I ditt arbete som montör utför du självständigt eller med andra installationer inom din inriktning. Du kommer i största möjliga mån att få vara delaktig i hela kedjan av entreprenaden. Du är som person engagerad och ansvarsfull.

Eitech har redan idag närliggande avdelningar i i Södra Stockhom för installation, konstruktion och idrifttagning av låg-, mellan-, och högspänningsanläggningar. Vi arbetar gärna över teknikområdena eller nationellt för att utveckla vår kompetens.

Vill du bidra till vår satsning i Södertälje med din kompetens inom installation, service eller kraftmontage och trivs i ett företag där du får vara med och påverka så lämna din ansökan via Ansök-knappen.

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information kontakta
Enhetschef: Mikael Söderström
Telefon +46 8 744 61 99
E-post:
mikael.soderstrom@eitech.se
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Med specialistkompetens inom elteknik skapar Eitech värde för professionella kunder inom bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Genom ansvarstagande visar Eitechs medarbetare vägen och levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom teknikområdena automation, infrateknik, installation och power. Eitech omsätter närmare 2 miljarder svenska kronor och har drygt 1 200 medarbetare från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi söker nu dig som vill bidra med innovativa eller beprövade tekniska lösningar för våra kunder samt samhällets utveckling. www.eitech.se/jobb