Erfaren konsultchef till affärsområdet Dreamstaff

Erfaren konsultchef till affärsområdet Dreamstaff

Kom och väx med oss!

Dreamwork Scandinavia AB är ett snabbväxande svenskt företag inom people management. Dreamstaff är en del av Dreamwork Scandinavia AB och är specialiserat på personallösningar inom lager & logistik samt industri. Vi har under drygt tio år hjälpt företag med bemanning och rekrytering i hela Sverige. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork Scandinavia AB grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Helsingborg.
Just nu söker vi en konsultchef till vårt nystartade kontor i Södertälje! Vi letar särskilt efter dig med ett eget driv, som älskar att bygga nätverk och relationer - både med kunder, konsulter och kandidater. Du har akademisk examen, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som konsultchef från bemanningsbranschen.

Sökord: konsultchef, bemanning, rekrytering, industri, logistik, researcher, kandidatansvarig, bemanningsföretag, konsult

Som Konsultchef blir du ansvarig för all rekrytering och uthyrning till en av våra största kunder inom lager & logistik samt industri i regionen. Du är van vid att arbeta självständigt och ta stort ansvar. Du tar fram jobbannonser, gör kandidaturval, intervjuar och anställer kandidater samt bemannar uppdrag. Att skapa nätverk och bygga långsiktiga relationer med kunder och kandidater kommer att vara en stor del av ditt arbete med målsättning att vidareutveckla och utöka affären på befintlig kund.

I rollen ingår även personalansvar för dina konsulter som du coachar och inspirerar i deras utveckling. Vi arbetar både med traditionella och moderna metoder i vårt sökande efter de bästa konsulterna - vi ser därför gärna att du dels har god lokalkännedom, men också är driven och kreativ till att hitta nya vägar framåt.

Du kommer arbeta inom ramen för välbeprövade processer (enligt ISO 9001). Du arbetar resultatinriktat mot egen budget, samtidigt som du styr din vardag självständigt.

Du får ett ovanligt spännande arbete med högt tempo i en värderingsstyrd organisation med tydliga mål. Vi erbjuder stora möjligheter att påverka din utveckling och utöver detta:
  • Stimulerande arbetsmiljö vid våra trevliga kontor i både Södertälje och Stockholm
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem
  • Hjälp med kundbesök och besöksbokning
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande ersättningsmodeller
  • Hjälp med både prospektering och research
Vår målsättning är att ge dig marknadens bästa förutsättningar att lyckas och trivas på Dreamwork!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta Måns Persson på telefon 0761-45 27 10 eller mail mans.persson@dreamwork.se.
Mer info
Kontaktperson Måns Persson
Telefon 0761-45 27 10
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.