Volkswagen Södertälje söker en reservdelsman/kvinna till butik

Volkswagen Södertälje söker en reservdelsman/kvinna till butik

Volkswagen Stockholm söker en Reservdelsman/kvinna till reservdelsbutik

Är du en socialt utåtriktad person med intresse för bilar och vill få möjlighet att lära dig vår bransch och processer med ett av världens starkaste varumärke?
Trivs du med ordning och reda och är duktig på att strukturera din arbetsdag även när det är ett högt tempo? Då kan du vara rätt person för oss!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Arbetsuppgifter

På Volkswagen tror vi på en gedigen serviceanda och att varje kund som går in i våra lokaler kommer att lämna den utomordentligt nöjd. För att detta ska kunna fungera är det viktigt att flödet av reservdelar fungerar friktionsfritt och att vi ger våra kunder det allra bästa bemötandet. Här har du som reservdelsman/reservdelskvinna en viktig uppgift. Huvudansvaret för tjänsten är att ta emot och hjälpa våra kunder i vår reservdelsbutik. Tjänsten innebär ett stort ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen.

Kvalifikationer

För denna tjänst bör du ha arbetat minst 1-2 år inom något servicerelaterat yrke där du lärt dig vikten av ett gott kundbemötande och att arbeta strukturerat och med kvalitét. Har du utbildning inom fordon eller tidigare arbetserfarenhet från motorbranschen är det meriterande, dock inget krav, det viktiga är att du är har ett starkt driv, en vilja att lära dig vår bransch och inte räds för nya utmaningar. Du bör brinna för kundservice och sträva efter att alltid ge det där lilla extra. Du bör kunna tala och skriva svenska mycket väl samt kunna behärska engelska i tal och skrift.

För att snabbt komma igång är det en fördel om du har erfarenhet av våra IT-system eller har lätt för att lära dig dessa. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en jordnära person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt samt som ständigt arbetar efter kvalité och uppsatta tidsplaner. Du bör vara initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Då tjänsten innebär ett brett nätverk både vad gäller interna och externa kontakter bör du ha en god kommunikationsförmåga samt en förmåga att hantera perioder med ett högre arbetstempo.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 oktober.

Är du redan anställd
hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-150-51i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Krister Friberg via e-post: Krister.Friberg@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)