Servicerådgivare till Volkswagen Södertälje

Servicerådgivare till Volkswagen Södertälje

Volkswagen Södertälje söker servicerådgivare

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i branschen på service, bemötande och kundnöjdhet, i ett varierat och utvecklande arbete med chansen att representera ett av världens mest kända varumärken? Följ med! Nu söker vi på Volkswagen Södertälje en servicerådgivare i världsklass till vårt team på personbilar.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En stor del i ditt arbete är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.

Du kommer att arbeta som servicerådgivare mot personbil, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, skapa arbetsordrar, hantera försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer
Du bör ha godkänd gymnasial utbildning, inneha B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Har du minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete som försäljare/servicerådgivare/kundmottagare, fordonsteknisk utbildning eller utbildning inom ekonomi/affärsmanaskap är det starkt meriterande.

Genom din tidigare arbetserfarenhet från motorbranschen har du fått bra förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt första intryck och god förståelse för bilar och dess processer. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska mycket väl, såväl i tal som skrift samt goda kunskaper i engelska. Besitter du kunskaper i systemen Automaster, ELSA och Cabas är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Som vår nya kollega ser vi att du har god samarbets,- och kommunikationsförmåga, samt att du arbetar på ett strukturerat och kvalitétsmedvetet sätt. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du förmågan att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar

Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig och du trivs i att ha människor runt omkring dig.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av kunder och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 mars.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW10-032-51 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christos Georgiadis via e-post: Christos.Georgiadis@vwstockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på Olle.Strom@vwstockholm.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Christos Georgiadis
Telefon +46 8-553 77 912
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Kundservice, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)