SEAT söker personbilssäljare!

SEAT söker personbilssäljare!

Drivs du av att ro affärer i hamn och att vara delaktig i en lyckad försäljning för nyblivna bilköpare? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att bemöta kunder och har minst 2-3 års dokumenterad arbetserfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Det är starkt meriterande om du har arbetserfarenhet av att ha sålt och levererat bilar i ett flertal år. Genom din tidigare erfarenhet från bilförsäljning känner du dig bekväm med att hantera hela säljprocessen självständigt, så som försäljning, inbyten och nykundsbearbetning. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som vår nya stjärnsäljare ser vi att du är driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera samt strukturera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt.

Vi ser gärna att du besitter ett gediget bilintresse och en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 21 november.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSE19-142-15 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonas Schwang via e-post: Jonas.Schwang@seatstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna.