SYSTEMUTVECKLARE Microsoft .NET till Södertälje

SYSTEMUTVECKLARE Microsoft .NET till Södertälje

Vi söker dig som brinner för systemutveckling i .Net C# och som helst även har erfarenhet av responsiv webb och/eller andra moderna webbtekniker. Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med vidareutveckling av företagets sälj-/CRM-system.

Du kommer att tillhöra ett team på fem personer som arbetar tätt tillsammans med vidareutveckling, problemlösning och förfining av systemet. Teamet initierar, medverkar i och driver utvecklingsärenden samt deltar i utredningar, uppdrag och projekt.

Utvecklingen styrs av behovet i affärsverksamheten, så du kommer att ha kontakt både internt med kollegor på våra varumärken, och externt med våra återförsäljare. Du har intresse av och förmågan att förstå verksamhetens behov och kan omsätta dessa till användbara lösningar.

Med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet blir du en viktig kugge i ett välfungerande team på fem personer.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar.

Du bör ha
  • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling inom .Net
  • Erfarenhet av att arbeta agilt
  • Relevant högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap
  • Lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor och användare
  • Dokumenterad erfarenhet av webbutveckling i C#, ASP.NET , T-SQL.
  • Det är ett krav att du obehindrat behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Kontakt och ansökan

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Dfind IT:s Peter Letowski, peter.letowski@dfind.se, 073-0257974.

Du ansöker via knappen nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i denna roll. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Dfind IT
Mer info
Kontaktperson peter letowski
Telefon 073-0257974
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.