Restvärdesanalytiker till stort bolag

Restvärdesanalytiker till stort bolag

På det här uppdraget kommer du att arbeta med administrationen av restvärdesprocessen och prissättningen av begagnade bilar. Du kommer även att medverka i förberedande av restvärdeskommitté och marknadspriskommitté samt analysera prisutvecklingen för begagnade bilar och restvärde för olika bilmodeller. Rapportering kommer att ske till huvudkontoret i Tyskland.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom ekonomi eller statistik. Du bör ha goda datorkunskaper, i framförallt Excel samt i något analysprogram som exempelvis SQL.

Det är även meriterande med erfarenhet från bil- och/eller finansmarknaden samt förståelser för affärsprinciper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 31 okt (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.