Driven privatrådgivare

Driven privatrådgivare

Rådgivningscenter Södertälje växer och vi söker nu dig som drivs av att skapa kontakter, bygga upp nya kontakter och vill arbeta med rådgivning både i fysiska möten och online. Nyfiken? Läs då vidare!

Den digitala utvecklingen i branschen går snabbt och våra kunder efterfrågar flexibla lösningar i moderna kanaler. För att möta kundernas önskan utvecklar vi ständigt vår närvaro i virtuella kanaler för att kunna ge dem bästa tänkbara service. Vi arbetar genomgående enligt bankens processer och rutiner och vi träffar våra kunder via moderna kanaler såsom e-Möte. Vi på Rådgivningscenter Södertälje är ett av två kontor i den södra regionen som arbetar tillsammans, totalt är vi med vårt rådgivningscenter i Stockholm Södra 22 personer.

I rollen som privatrådgivare på Rådgivningscenter Södertälje är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra prioriterade kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov. Vi ser att du skapar framgång som rådgivare med din förmåga att göra kunskap tillgänglig och relevant för kunden. Det skapar förtroende och leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen präglas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du driven med ett tydligt kundfokus och tycker om att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Dina främsta drivkrafter är att utveckla kundens affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Energin och drivkraften tror vi att du hittar i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor. Andra egenskaper vi anser vara viktiga är att du är ambitiös, affärsorienterad och självständig.

Din styrka är att du har ett stort intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten och därför ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet och har SwedSec-licens.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Jenny Arvidsson Stf. Kontorschef på telefon 073- 077 20 57 om du har några frågor , eller Malin Bennedicks Erlandsson, chef Rådgivningscenter Stockholm Södra på telefon 076-836 98 86.

Urval och intervjuer sker löpande å skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot den!

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till vilka annonseringskanaler som ska användas och avstår därför gärna från säljsamtal.

Skicka ansökan och CV senast 2019-01-27.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.