Biträdande privatrådgivare

Biträdande privatrådgivare

Vi söker dig som brinner för att hjälpa våra kunder nå sina mål, vill ha kul på jobbet och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del i utvecklingen av Sveriges snabbast växande bank. Låter detta intressant? Då kanske du är vår nästa biträdande privatrådgivare på vårt rådgivningscenter i Södertälje!

I rollen som biträdande privatrådgivare är du bankens ansikte utåt och tillhandahåller banktjänster på ett affärsmässigt och serviceinriktat sätt. Rollen är bred med arbetsuppgifter som både innefattar administrativa delar och även mycket kundkontakt i flera olika kanaler. Genom att se vad som behöver göras och lösa uppgifterna spelar du en viktig roll som stöd till privatrådgivarna.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Vi på rådgivningscenter Södertälje är ett av två kontor i den södra regionen. Tillsammans med vårt rådgivningscenter Stockholm Södra är vi totalt är 22 personer varav 7 arbetar på kontoret i Södertälje. Arbetet präglas av en snabb förändringstakt där vi utmanar traditionella arbets-och förhållningssätt.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du serviceinriktad, flexibel och mån om att ha kunden i centrum. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta i högt tempo. Vi tror att du har en ekonomisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med service, rådgivning eller försäljning gentemot privatkunder. SwedSec-licens är meriterande. Om du inte har SwedSec licens idag kommer det att vara ett mål att införskaffa för att så småningom kunna kliva vidare till en roll som privatrådgivare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i urvalet för att du ska kunna komplettera teamet på bästa sätt.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Stf Rådgivningschef Jenny Arvidsson på 0730-77 20 57 eller Rådgivningschef Malin Bennedicks Erlandsson på 0768-36 98 86 om du har några frågor kring tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot den!

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till vilka annonseringskanaler som ska användas och avstår därför gärna från säljsamtal

Skicka ansökan och CV senast 2019-01-27.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.