Servicetekniker/Innesäljare STI, Södertälje

Servicetekniker/Innesäljare STI, Södertälje

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Södertälje Tjänsten är ett vikariat under 12 månader med start vid årsskiftet 20/21. Goda möjligheter till förlängning finns.

Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vid behov kommer du även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet av servicerelaterat arbete är det meriterande.
  • Det är meriterande om du har truckkort.
Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Kontaktperson: Depåchef Petter Lindberg, mobil: +46 73-079 47 36Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Petter Lindberg
Telefon 073-079 47 36
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.