Kock till Lantmännen i Järna, Compass Group FS

Kock till Lantmännen i Järna, Compass Group FS

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som kock på Lantmännens restaurang i Järna!


Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vår mission är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser! Därför söker vi en utåtriktad, initiativrik och erfaren kock som tillsammans med enhetens andra kock vill vidareutveckla verksamheten. Som kock hos oss handlar ditt arbete om kreativitet, flexibilitet och service. Som kock på Lantmännens restaurang så delar du ansvaret tillsammans med en kock. Matlagning sker från grunden med färska råvaror. Som kock delar ansvaret med din kollega och ni står för menyplanering och inköp via inköpsportal och gästkontakt. Ni har tillsammans ansvar för kökets egenkontroll, lager och råvaruhantering. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med arbetstider under dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Compass Group?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som kock ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Compass Group har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Compass Group får du även möjlighet till vidare utveckling inom Koncernen.

Vad bidrar du med till teamet?

Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som kock och med á la carte. Du har erfarenhet av att arbeta med öppet kök. Vi söker dig med ett gott ekonomiskt sinne och som har kunskap om HACCP. Som person är du glad och positiv. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är kreativ och brinner för förbättringar och trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Det är viktigt att du har en administrativ förmåga och kan hantera datorer. Vidare har du körkort och tillgång till bil samt behärskar svenska i tal och skrift.

Om Restaurang Lantmännen
Restaurangen ligger i Järna på lantmännens fabrik. Vi serverar dagligen cirka 100 lunch och den totala verksamheten omfattas av frukost, lunch, catering. Vi är 2 anställda på restaurang Lantmännen. Vi vill att du ska trivas hos oss och passa in hos oss. Stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå, tjänsten innehåller administrativa uppgifter så datavana är ett måste samt att du kan ta eget ansvar och även klara av att köra service själv.

Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterandechef Patrik Sundling patrik.sundling@compass-group-fs.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-06-15. Vi tar inte emot ansökan via mail!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (21 dagar kvar)