Bygglärare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en lärare i bygg, gärna med inriktning inom TBM (träarbete, betongarbete och mur & puts) eller plattsättning. Du kommer att undervisa vuxna som av olika anledningar har valt byggnadsarbete som sitt framtida yrke. Din uppgift är att genom din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket. I ditt arbete kommer även APL-besök (arbetsplatsförlagt lärande) att förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal tillämpas. Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil

Du är utbildad lärare inom bygg- och anläggning, eller verksam i ett företag i byggbranschen med tidigare erfarenhet av vuxenutbildning. Du har god kunskap inom bygg och anläggningsbranschen, gärna från större arbetsplatser. Ett grundkrav är att du har yrkesbevis och minst 3 års erfarenhet av yrkesarbete och utbildning under de senaste 10 åren.

Som person har du lätt för att bygga relationer och du trivs med att leda och utbilda andra. Du kan ta egna initiativ och vill utveckla undervisningen samtidigt som du är prestigelös ut mot elever och kollegor.

Är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein tfn: 073-351 27 27

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Fred Hussein, 073 351 27 27

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 juni

Om företaget

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu