Volkswagen söker en Handläggare!

Volkswagen söker en Handläggare!

Om företaget

Volkswagen är ett stort och spännande bolag inom bilindustrin. Vi söker vi nu en bilintresserad handläggare. Rollen är på heltid och med start så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Clevry.

Din roll

Brinner du för kundservice och söker ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och återförsäljare i kombination med mycket administrativt arbete i ett högt tempo? Volkswagen söker en handläggare som hanterar serviceavtal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara frågor från kunder och återförsäljare via telefon och mail. Utöver detta består arbetet också av support till övriga avdelningar inom företaget i såväl system- som produktfrågor samt support till slutkund i diverse avtalsfrågor. Aktivering och avslut av serviceavtal, handläggning av förlängningar, överlåtelser, kontraktsändringar, fellistor och back-loghantering är några vanligt förekommande ärenden.

Du kommer att ingå i ett team som värdesätter gemenskap, lyhördhet och positivitet.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hjälpa återförsäljare och kunder via telefon och mejl
  • Support till övriga avdelningar på Volkswagen
  • Handläggning av förlängningar, överlåtelser och kontraktsändringar
  Din profil

  Vi söker en person som har en gymnasieexamen, det är meriterande om du har en högskoleutbildning. Det är också fördelaktigt om du har arbetat med kundservice och administration. Vi ser också att du har erfarenhet från bilbranschen gärna tidigare arbete som servicerådgivare eller inom servicemarknad.

  Upplever du att du är kommunikativ, serviceinriktad och självgående? Är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Skicka in din ansökan redan idag!

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Volkswagen med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Linnea Tylenius
  Telefon 070-767 31 65
  Område Södertälje
  Yrkesroll Administration
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (50 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90