Ekonomiassistent till världskänt företag i Södertälje

Ekonomiassistent till världskänt företag i Södertälje

Om företaget

Här får du chansen att jobba på ett stort företag inom bilindustrin i Södertälje.

Din roll

Vi söker en person som ska jobba som ekonomiassistent hos vår kund på deras avdelning "Cash Management". Främst kommer du arbeta med hantering och placering av inkommande betalningar från kunder. En stor del av arbetet består av att analysera och placera inbetalningar som systemet själv inte kan hantera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantera inkommande betalningar
  • Analysera och placera inbetalningar som systemet inte känner igen
I denna roll kommer du att vara anställd via oss på Clevry som konsult och arbeta ute hos vår kund. De önskar någon som kan börja omgående och därefter löper kontraktet på tillsvidare, minst 6 månader.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll som ekonomiassistent och har god datorvana med kunskaper i Office och Excel. Du talar och skriver även flytande svenska. Det är meriterande med erfarenhet av systemet CoreView.

Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att anpassa dig i olika situationer och samarbeta med kollegor.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Anna Almén
Telefon 0700984170
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90