Claims Manager

Claims Manager

Har du erfarenhet som exempelvis servicerådgivare och vill jobba mer administrativt, då är tjänsten på en av marknadens starkaste fordonsfinansieringsbolag som Claims Manager något för dig!

Dina arbetsuppgifter:

Som Claims Manager kommer du att delta i arbetet med att granska, utveckla och öka vår serviceavtalsportfölj. Du kommer att säkerställa en god kvalitét genom din granskning, rimlighetsbedömning och analys av service- och verkstadsfakturor. Utöver denna huvudsakliga arbetsuppgift kommer du även att ha kontakt med våra återförsäljare och verkstäder och du kommer också kunna bidra till att utveckla våra processer kring granskning.

Placering: Södertälje

Start: Omgående

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Konsultuppdrag under 1 år med eventuell chans till förlängning

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet från bilbranschen som exempelvis servicerådgivare eller från servicemarknad och har en god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska. Du tycker om struktur och administrativt arbete (och har alltså en god datorvana) och det är meriterande om du behärskar våra fabrikssystem Elsa och Etka. I ditt arbete är du självgående, ansvarsfull och noggrann.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90