Servicechef Mekavdelning AstraZeneca, Caverion - Södertälje

Servicechef Mekavdelning AstraZeneca, Caverion - Södertälje

Gillar du teknik och vill leda och driva utveckling i pågående förändringsarbeten? Caverions enhet på AstraZeneca behöver förstärkning av en servicechef med stort intresse för teknik.

Hos oss har du stora möjligheter att påverka och bidra till verksamhetens framtid.

Dina arbetsuppgifter
Som servicechef på mekavdelningen ansvarar du för att leda och driva gruppens dagliga arbete. Utöver service och underhållsuppdrag designar och tillverkar vi reservdelar, verktyg och andra mekaniska hjälpmedel till produktionen.

Rätt roll för dig som uppskattar tekniska innovationer och har en vilja att utveckla och driva underhållsarbetet. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Du är i grunden en operativ och närvarande ledare men med förmåga att se helheter och utvecklingsmöjligheter. För oss innebär det att du är kommunikativ, har en god organisationsförmåga, är resultatorienterad samt kan engagera dina medarbetare.

I rollen ingår även
  • Ansvar för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Leda och engagera medarbetare
  • Kalkylera, sälja in och driva projekt
  • Stötta och coacha dina tekniker
Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av chef- eller ledarskap, arbetat med underhåll i industrimiljö eller mekaniskverkstad.
  • Erfarenhet inom underhållsteknik och/eller verkstadsteknik
  • Erfarenhet från läkemedel – eller livsmedelsindustri ses det som högst meriterande
  • Minst 2–3 års erfarenhet av personalledning
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet och som en del i anställningsprocessen ingår alkohol- och drogtest samt att vår kund för uppdraget kräver att vi genomför en bakgrundskontroll. Tester och bakgrundskontroll genomförs med extern avtalad leverantör.

Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra.

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Mann tel. 070- 146 98 92 mail,paula.mann@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex. från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 Nov 2022.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Paula Mann
Telefon 070- 146 98 92
Email Mejla Paula Mann
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caverion.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (41 dagar kvar)