Servicechef Drift, till Caverion AstraZeneca Södertälje

Servicechef Drift, till Caverion AstraZeneca Södertälje

Är du en person som trivs med en roll som kombinerar ledarskap och teknik i en komplex industrimiljö? Då kanske rollen som Servicechef Drift hos Caverion är något för dig!

Om tjänsten

Som Servicechef Drift ansvarar du för driftorganisationens dagliga arbete, som du leder, driver och utvecklar. Du har fullt personalansvar för gruppen på 12 medarbetare som är verksamma inom drift. Utöver det ansvarar du för kontakten med AstraZenecas representanter med vilka du bygger ett gott samarbete. Rollen har även ett tydligt administrativt fokus.

I rollen ingår:
  • Personalansvar och lönesättning
  • Att utveckla och stimulera medarbetare både som individer och grupp
  • Resursplanering och planering av beredskap
  • Ekonomiskt ansvar
  • Ansvar för att avsluta arbetsordnar i systemet
  • Utveckla kundrelationen
  • Miljö- och arbetsmiljöansvar
  • Daglig styrning och uppföljning, hålla i möten
  • Systemarbete
Du rapporterar till Avdelningschefen Drift och är stationerad både på anläggningen Snäckviken och Gärtuna i Södertälje.

Är det här du?

Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet och som trivs med att arbeta med gruppdynamik och utveckling. Det är meriterande om du har varit lönesättande chef tidigare. Du är teknisk bevandrad och har erfarenhet av installationsteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från processteknik inom industri och /eller kylbehörighet. Vi ser gärna att du trivs med administrativa uppgifter då denna roll har ett tydligt fokus på administration, du kommer att arbeta i SAP både med ekonomi och uppföljning.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är relationskapande, du trivs med att bygga team och att utveckla dina medarbetare. Vi ser också att du har förmågan att arbeta strukturerat och skapa ordning och reda. Vidare har du lätt för att kommunicera och agerar prestigelöst.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.Välkommen med din ansökan!

Sökord: processindustri, tillverkandeindustri, läkemedelsbranschen, life science, ventilation, vvs, vs, rör, processrör, el, starkström, svagström, energi, energioptimering, underhåll, styr och regler, industrimedia
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-12050423
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2021 (109 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom tio länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 2900 medarbetare och finns etablerade på drygt 65 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.
Titta gärna på Caverions film: https://www.youtube.com/embed/7OVUuX0vs00