Utvecklingsingenjör / Provning, test och utveckling av fordonssystem

Utvecklingsingenjör / Provning, test och utveckling av fordonssystem

Har du en utbildning inom maskinteknik eller fordonsteknik? Har du erfarenhet av provning eller testning av tekniska komponenter eller system, alternativt vill in i branschen? AVL söker både juniora och seniora utvecklingsingenjörer som vill vara med och utveckla framtidens fordon

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har ca 10 000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över. I Sverige sitter de i Södertälje, Haninge och Göteborg. Deras kunder är giganter inom fordonsindustrin där AVLs arbete är starkt bidragande till deras utveckling.
Avdelningen Powertrain Design & Mechanical Development söker nu både juniora och seniora utvecklingsingenjörer som vill vara med och utveckla framtidens drivlinor för fordonsindustrin. Gruppen består idag av 14 st stöttande och hjälpsamma medarbetare med varierande nyckelkompetenser. AVL är en mycket god arbetsplats där du i samråd med din chef kan anpassa dina arbetsuppgifter efter din kompetens och dina intressen.

ArbetsuppgifterSom utvecklingsingenjör är dina arbetsuppgifter mycket varierande. Du kan komma att hantera flera olika typer av uppdrag och projekt inom utveckling och provning. Det kan vara ansvar för provning av hela fordonsystem och/eller fordonskomponenter. Projekten sker både i AVLs egna lokaler samt ute hos deras kunder. Rollen innebär att du ansvarar för planläggning, utförande av provning, analys av resultat samt vidareutveckling. Internt samarbetar tätt med provcellsingenjörerna samtidigt som du har en tät dialog med kund och håller denna uppdaterar under arbetets gång. Efter provning och analys av resultat så presenterar du detta för kund. Projekt och uppgift kommer att anpassas efter kompetens och intresse.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, fordonsteknik eller annat relevant område
  • Erfarenhet av provning, test eller labb inom fordon eller annat relevant tekniskt område är starkt meriterande
  • Teoretisk och praktisk kunskap av motorer
  • Genuint intresse för teknik och fordon
  • Flytande kunskaper i engelska, med fördel goda kunskaper i svenska
Vi ser att du som söker har en god social kompetens eftersom tjänsten innebär ett stort kontaktnätverk med såväl kunder som interna avdelningar. Detta innebär även att du behöver en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team för att nå gemensamma mål. Du strävar alltid efter att leverera ditt yttersta och har ett driv att alltid vilja bredda och fördjupa dina kunskaper.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn av uppsägningstid
Plats: Södertälje/Haninge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: development engineer, test engineer, engine engineering, vehicle, lab, avl, scania, powertrain, global, mechanics, automotive, industry, junior, senior, ingenjör, provning, provcell, test, testning, motor, teknik, fordon, labb, Södertälje, drivlinor, utveckling, globalt, design, mekanik
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.