Produktionsplanerare / Administratör till Stockholm Byggkoncept AB

Produktionsplanerare / Administratör till Stockholm Byggkoncept AB

Har du erfarenhet av orderhantering eller byggservice och vill du arbeta i ett expansivt bolag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Trivs du med att arbeta i en omväxlande/varierande och självständig roll? Vi söker dig som vill jobba som Produktionsplanerare/Administratör hos Stockholm Byggkoncept.

Om företagetStockholm Byggkoncept är ett privatägt entreprenadföretag som framgångsrikt arbetar med att renovera, bygga om och bygga nytt. Med stort byggmästarkunnande verkar de inom ROT-sektorn, utförande och totalentreprenad, plattsättning och bemanning. Deras flexibla organisation och kundnära relationer, korta beslutsvägar och stora engagemang är några av de fördelar som följer av att tillhöra ett relativt litet bolag. Allt arbete ska genomföras med ledorden pålitlighet, kvalitet och effektivitet vilket innebär ett högt kundvärde för beställaren samt ett långsiktigt samarbete.

Du kommer primärt sitta i ett av företaget kontor i centrala Södertälje men det kommer även finnas möjligheter att arbeta från kontoret i Stockholm någon gång i veckan. Du är initialt anställd via Bravura för att sedan bli tillsvidareanställd hos Stockholm Byggkoncept.

ArbetsuppgifterI rollen som produktionsplanerare/administratör ansvarar du för att ta emot och tydliggöra serviceärenden som inkommer från olika kunder. Du planerar, koordinerar och följer sedan upp de fyra teknikers arbete utefter dessa behov. Du ansvarar även för att effektivisera samt säkerställer resursanvändningen av tekniker, färdigställer dokumentation samt sammanställer underlag för klarrapportera till kund. Därtill rapporterar du ekonomiska utfall av utförda arbetsorder internt för vidare fakturering.
I rollen så ansvarar du för att se över lagernivåer och vid behov beställa hem nytt material som teknikerna kan behöva i sitt arbete.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom bygg
  • Arbetslivserfarenhet inom orderhantering eller byggservice
  • God dator- och systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Språkkunskaper i polska är starkt meriterande.
  • Körkort B
För att trivas i denna roll ser vi att du är driven och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är kommunikativt skicklig och kan hålla en tydlig struktur i planering och informationsflöden. Vidare är du en person som kan driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra. Du har god prioriteringsförmåga och ställer höga krav på kvalitet. Därtill har du inga problem med att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktionsplanerare, logistik, support, produktion, orderhantering, administration, bygg, teknik, Södertälje, service, production, heltid
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.