Junior onsite-tekniker / IT-tekniker

Junior onsite-tekniker / IT-tekniker

Trivs du i en föränderlig miljö där du får möjlighet att anta dig ett IT-projekt som Onsite-tekniker? Är du även en motiverad person som brinner för att ge service och har ett genuint intresse av datorer? Vi söker nu för Ateas räkning 8 konsulter som är redo att anta nästa nya utmaning. Sök redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Om företagetAtea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 32,4 miljarder norska kronor 2017 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är de 2 400 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 400 av dem är konsulter som jobbar ute hos kund.

ArbetsuppgifterSom Onsite-tekniker kommer du vara en del av ett förändringsprojekt om cirka 6 veckor som sker med start i slutet av oktober. För Ateas räkning kommer du att representera företaget ute hos slutanvändaren genom utrullning och installation av en mängd nya datorer. Här kommer ditt främsta ansvarsområde vara att installera de nya datorerna och den setup som ska vara för respektive person hos kunden. Det fysiska utbytet kommer innebära att montera upp datorer med sladdar, mus och tangentbord samt uppstart av Windowsmiljöer och applikationer. Du kommer även att administrera att rätt person får rätt dator och att utrullning och installation sker enligt planerat. Här kommer du få möjlighet att jobba i ett serviceinriktat team som tillsammans jobbar för att leverera och installera hårdvara hos kund på ett effektivt och organiserat sätt.

Formella krav
  • Allmän datorkunskap i hårdvara (PC bärbart och stationärt), inkoppling av periferi och Windows
  • Erfarenhet av datorinstallation
  • Kan använda både det svenska och engelska språket i tal och skrift
  • B-körkort är meriterande
  • Arbetat med IT-installation i arbetslivet är meriterande
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som Onsite-tekniker för Atea är det av vikt att du är problemlösande och trivs i att organisera upp ditt arbete på ett motiverat sätt. Du är noggrann i ditt arbetssätt och sätter alltid laget före jaget. Du motiveras av att jobba i ett härligt team som tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål där man delar med sig av sin kunskap. Därför är du kommunikativ och visar på en genomgående serviceinställning, både mot kollegor och kunder. Du kan jobba högt som lågt samtidigt som du kan vara självgående och inte är rädd för att utföra det lilla extra och ta dig an nya uppgifter.

Övrig information
Start: 25:e oktober
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsite-tekniker, support, IT, tekniker, installation, IT-tekniker, datorinstallation
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.