Junior koordinator till Telge Energi

Junior koordinator till Telge Energi

Har du erfarenhet av att koordinera projekt och vill utvecklas inom projektledning? Är du målinriktad och lösningsorienterad? Hos Telge Energi erbjuds du i rollen som Koordinator ett omväxlade arbete med frihet under ansvar. Ansök redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telge Energi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telge Energi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Telge Energi är elbolaget som alltid har utmanat branschen. Först sänkte dem priserna, sen kämpade dem mot kolkraften. Nu tar Telge Energi nästa kliv i att göra det enkelt för människor och företag att agera hållbart. Utöver det säljer Telge Energi även paketlösningar för solkraft både till privatpersoner och företag. Vidare erbjuder Telge Energi även laddstolpar till elbilar och energieffektivisering till företag. Telge Energi nöjer sig inte där utan stöttar därtill bland annat ett antal projekt för hållbar vattenkraft. Dessutom grundade dem Children's Climate Prize, det globala klimat- och miljöpriset för att lyfta barn och ungas perspektiv i klimatfrågan med insikten att det är barnens värld som står på spel.

Telges Energi jobbar i ett öppet kontorslandskap med närhet till alla avdelningar. Här är det enkelt att tala med varandra och ge feedback för att nå bästa möjliga resultat. Alla trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som dem fokuserar för affärens bästa. Telge Energis fokus är försäljning och kundnöjdhet. Läs mer på www.telgeenergi.se.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator arbetar du i en bred och varierande roll där du koordinerar leveransen av solceller och laddboxar till Telge Energis kunder. Dina arbetsuppgifter är att planera och koordinera Telge Energis installatörsteam där du säkerställer att projekten går enligt plan. Du är med projekten från start till slut och ser till att centrala delar såsom nödvändigt installationsmaterial finns på plats. Du ansvarar för att skapa förutsättningarna inför leveranser, vilket innebär administrativa uppgifter och koordinering mellan nätbolag, distributörer, installatörer, kund och säljare. Under pågående projekt förväntas du dokumentera samt kommunicera eventuella avvikelser. Du förväntas även samordna kommunikationen mellan installatör och kund genom telefon och mejl. I rollen som koordinator kan du också vid behöv förväntas sammanställa lagerinventarier och projektunderlag samt stötta solcellsrådgivarna med administrativa uppgifter.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av tio personer varav åtta personer har rollen som säljare. Du kommer att arbeta tätt ihop med Telge Energis leveransansvarig som ansvar för att alla projekt levereras enligt plan.

* Koordinering av installatörsteamet
* Administration
* Kommunikation med kunder, distributörer, installatörer och säljare via telefon och mejl

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Mycket god erfarenhet inom Office-paketet
* Tidigare relevant arbetslivserfarenhet av koordinering eller planering
* Erfarenhet av en försäljning eller en kundnära roll
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi söker dig som är social, framåt och affärsmässig. Du är driven och målinriktad med en stark drivkraft att lyckas i ditt jobb. För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete och prioritera rätt saker. Att arbeta med problemlösning lockar dig och du har i tidigare arbete haft användning av din goda lösningsfokuserade inställning. Slutligen är du en utpräglad lagspelare och har lätt för att samarbeta och kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: koordinator, södertälje, hållbarhet, solenergi, telge energi, administration, projekt, projektledare, stockholm, projektledare, heltid, rekrytering

Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.