Inköpare till Narva Scandinavia

Inköpare till Narva Scandinavia

Har du erfarenhet från inköp och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Har du har ett intresse för teknik och trivs i en entreprenöriell miljö? Då kan du vara Narva Scandinavias nästa inköpare!

Om företagetNarva Scandinavia AB (NASC) är ett svenskt belysningsföretag som jobbar med kunder i hela norden med fokus på den svenska marknaden. De förser marknaden med ljuskällor och armaturer och levererar ett brett spann av produkter. De levererar till såväl elgrossister som välkända konsumentkedjor. NASC har sitt kontor och lager i Södertälje där de idag är 5 medarbetare. På kontoret möts du av en familjär och entreprenöriell miljö där alla ställer upp för varandra för att utvecklas tillsammans.

NASC ägs sedan 2012 i huvudsak av Teqnion AB som är en industrikoncern som marknadsför och säljer komponenter, maskiner system och tjänster med högt teknikinnehåll inom utvalda nischer.

ArbetsuppgifterNASC verkar i en spännande bransch i stor förändring. De har idag en produktportfölj som genomgått många ändringar under åren och resan har bara börjat. Du kommer vara en viktig del i att sätta en produktplan för kommande år. NASC planerar för en omsättningsökning på 25-30% per år. Vägen dit kommer gå via nya produkter, nya kunder men även nya marknader kommer vara aktuella. Dina tankar och idéer kommer vara avgörande då du blir en viktig pusselbit för företagets framtid.

I rollen som inköpare arbetar du brett och du har eget ansvar för hela inköpskedjan. Detta innefattar exempelvis rullande bevakning och inköp av lagerlagda produkter, inköp av nya produkter, förhandling och avtal, samt kvalitets- & reklamationshantering. Du arbetar även med att ta fram kundanpassade lösningar och produktidéer. Detta kan kräva detaljfokus på tekniken i produkterna samt att du kravställer och utvärderar leverantörer. I rollen ingår även artikeladministration samt uppföljning och utvärdering för att optimera flödena. I tjänsten ingår resor inom EU samt till Kina.

Formella krav
  • Erfarenhet från en liknande roll som inköpare
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal & skrift
  • Meriterande: Erfarenhet från el- /belysningsbranschen
  • Meriterande: Kunskaper i kinesiska alternativt erfarenhet från arbete mot den kinesiska marknaden
För att lyckas i den här rollen bör du trivas med att ta stort eget ansvar och arbeta självgående. Detta samtidigt som du tillhör ett sammansvetsat team där man ställer upp för varandra. Du bör vara strukturerad och lösningsorienterad samt tycka om möjligheterna med en entreprenöriell miljö.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södertälje
Lön: Fast lön
Kontakt: johanna.edberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Inköpare, inköp, Stockholm, orderläggning, leveransbevakning, förhandling, materialplanering, leverantörsförhandling, prognosuppföljning, utveckling, effektivisering, processer, belysning, el, elektronik, LED, armatur, Södertälje
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.