Fordonstekniker inom motorutveckling till globalt företag

Fordonstekniker inom motorutveckling till globalt företag

Har du stort intresse för motorer och vill arbeta på ett världsomspännande företag inom denna bransch? Då rekommenderar vi dig att söka denna tjänst. För dig som vill komma in i fordonsbranschen och arbeta på ett företag där medarbetare trivs är detta en fantastisk möjlighet!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AVL.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har mer än 11 500 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över, med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter.

Avdelningen dit vi nu söker tekniker till arbetar med drift av provanläggning och provceller hos kund. Här testas samt utvecklas förbränningsmotorer, drivlinesystem och transmissioner.

ArbetsuppgifterSom tekniker inom motor/transmissionsutveckling har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter består i byggnation/demontering av provobjekt, instrumentera provobjekt, reparationer, ombyggnationer av våra provningsanläggningar för nya behov samt delta i olika provningsprojekt.

För denna tjänst är det inte bara viktigt att ha teknisk kunskap, men också förmågan att ge förstklassig kundservice. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i ett nära samarbete med kunderna.

Formella krav
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
  • B-körkort krävs för tjänsten
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Svets-, svarv- och fräserfarenhet
  • Erfarenhet av motorer/transmissioner
  • Meriterande med kunskaper i CAD och kablage
Vi söker dig som är en lagspelare och har ett gediget intresse för teknik, fordon och motorer. Du har stort driv och vilja att utvecklas inom området. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och bra på att organisera och planera ditt eget arbete. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det också viktigt att du är serviceinriktad.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södertälje/Haninge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tekniker, motor, transmission, motorutveckling, provcell, ingenjör, mekaniker, fordon, Södertälje
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!