Rekrytering av Kyl/VS-tekniker med kylbehörighet till Bravida

Rekrytering av Kyl/VS-tekniker med kylbehörighet till Bravida

Inledning:
Har du något års erfarenhet av rollen som Kyltekniker? Söker du en organisation där du får stora möjligheter att utvecklas och kan påverka din egen arbetssituation? Bra, då är Bravida företaget för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Kyl/VS-tekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du tillsvidareanställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
  • En väg in i ett företag med stabil organisation och goda utvecklingsmöjligheter
  • Flexibilitet att själv påverka dina arbetsdagar och uppgifter
  • Att bli en del i ett stort arbetslag med god stämning och högt i tak
  • Förmånsbil
  • Frihet under ansvar
Arbetsuppgifter
I rollen som Kyl/VS-tekniker börjar din dag när du åker från hemmet. Antingen åker du ut på ett planerat arbete eller in på kontoret för att börja dagen med en kaffekopp med dina kollegor.

Du kommer du att planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt kunder. Det innebär bla:
  • Serviceunderhåll
  • Installationer
  • Felsökningar
  • Kundkontakt
I arbetet får du introduktion i hur Bravida arbetar, därefter förväntas du självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:
Är behörig kyltekniker med certifikat, alternativt är nära på att ha färdigställt dina lärlingstimmar och nu vill utvecklas ytterligare. Du har B-körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder. Har du VS-erfarenhet eller utbildning i grunden, från gymnasiet eller yrkeshögskola är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.
Du är en lojal medarbetare som gillar mötet med människor. Att vara serviceinriktad mot dina kunder och medarbetare är en självklarhet för dig.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, Tillsvidare, provanställning
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Jacob Matsson
Telefon 0738005038
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.