Kraftmontör till Bravida El Kraft Service i Södertälje

Kraftmontör till Bravida El Kraft Service i Södertälje

Är du en serviceinriktad montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kraftmontör till vår avdelning i Södertälje.

Om jobbet
Som kraftmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service av elektriska och elektroniska hög- och lågspänningsanläggningar
  • Utredningar, felsökningar och åtgärdsförslag
  • Montage av ställverk och ombyggnationer
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På Bravida kraftservice i Södertälje är du en i gänget. Här får du chansen att vara med att ingå i ett vinnande team. Vi har god sammanhållning och utför mycket aktiviteter tillsammans. Vi söker dig som är beredd att satsa på vårt team. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att arbeta för klimatsmarta lösningar och vara en del av en utvecklande koncern.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har en el utbildning i grunden med flerårig erfarenhet från yrket. Du bör ha arbetat som kraftmontör tidigare med erfarenhet av att arbeta med högspänning, ställverksmontage eller lång erfarenhet av klassiskt elektrikerarbete där kontakt med starkström har ingått i det vardagliga arbetet. Vidare ser vi att du har kunskap i programmerbara styrsystem samtidigt som du kan arbeta hantverksmässigt. Vi ser även att du kan installation och injustering av anläggningar med hjälp av ritningar och instruktioner. Du har god vana av att hantera mätinstrument och testprogram. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du arbetar målinriktat och lösningsfokuserat samt har god förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare. Eftersom du kommer arbeta med olika projekt och olika personer är du flexibel och har en god samarbetsförmåga.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2018-11-04.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 nov (45 dagar kvar)
Visa var