Lackerare / Plastreparatör

Lackerare / Plastreparatör

Har du erfarenhet utav plastreparation/lackering samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som plastreparatör/lackerare till oss på Bilia i Södertälje. Du kommer ingå i ett fantastiskt team där alla hjälper varandra. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som plastreparatör/lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom plastreparation, förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot lackering. Du har några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Positiv och professionell i bemötande mot andra.
  • Samarbetsvillig och arbetar bra individuellt såsom i grupp.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Södertälje. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kemal Zengin
Telefon 010-497 14 15
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com