Teamleader reservdelar

Teamleader reservdelar

Brinner du för service samtidigt som du motiveras av att engagera människor? Då är det kanske dig vi söker som vår nya teamleader inom reservdelar till Bilia Mercedes-Benz i Södertälje. Vi erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som teamleader kommer du att ha en samordnande roll inom bildelsfunktionen som arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör samt butiks- och grossistförsäljning. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och du kommer att ansvara för att motivera dina medarbetare och se till att hela teamet jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Vad vi önskar av dig

Du har gärna en fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som ger dig motsvarande kunskaper men inget krav. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att planera och prioritera såväl som din förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. Det är meriterande ifall du har kunskap i Kobra eller Palette. B-Körkort är ett krav.

Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är självklart!

Det här erbjuder Bilia

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilia Mercedes-Benz i Södertälje. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Trygg
Telefon 010-497 18 16
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com