Bilförsäljare

Bilförsäljare

Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar och har du ett genuint intresse för kundservice och försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och vill nu stärka upp vårt team i Södertälje med en säljare.Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att utvecklas och vara med på vår framgångsresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner, men du kommer även ansvara för mindre företagskonton. Till din hjälp har vi moderna IT system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen och ute på fältet.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande samt så ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet från försäljning av kapitalvaror eller tjänster. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Det är bra om du har ett bilintresse, men det viktigaste är att du kan skapa relationer som leder till affärer.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning på heltid i Södertälje. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Staffan Hjelmström
Telefon 010-497 43 80
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.