Platschef Produktion Järna

Platschef Produktion Järna

Vi söker nu en Platschef till vår produktionsenhet i Järna

I rollen som platschef har du det övergripande operativa ansvaret för Bevegos produktionsanläggning i Järna. På enheten finns det ca 20 anställda och vi producerar rektangulära ventilationskanaler till fastigheter runt om i Sverige. Våra kunder är framförallt plåtslagare, ventilationsmontörer och småskalig industri.

I din roll som platschef ansvarar du för att, i samverkan med produktionsledningen, vidareutveckla vår produktion och dess processer. Du leder vår verksamhet med effektivitet och lönsamhet för ögonen. Som stöd i ditt dagliga arbete har du administrativa funktioner som exempelvis HR, ekonomi, kalkyl och logistik. Du är direkt underställd verksamhetschef, som i sin tur ansvarar för budget och övergripande styrning av våra fem produktionsenheter.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och produktion, helst då inom tillverkande/mekanisk industri. Du har arbetat med förbättringsarbete och gillar ordning och reda, begrepp som 5S och LEAN är bekanta för dig sedan tidigare. Ditt intresse för produktion och maskiner medför att du inte har några problem med att kavla upp ärmarna och, tillsammans med dina medarbetare, ta dig an eventuella problem och situationer som kan uppstå "på golvet". Du syns ofta i produktionen och är en jordnära person, rollen är inte en "skrivbordstjänst" även om det självklart ingår en del administration.

Vi vill också att du som söker är en tydlig och kommunikativ person, med intresse för människor och kompetensutveckling. Du har integritet, men kan också förhålla dig till dina medarbetare på ett personligt plan. I din operativa roll ingår att löpande föra samtal med personalen om förväntningar, eventuella problem, bemanningsplaner och arbetstider med mera. Du uppfattas som en person med en coachande ledarstil.

Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Richard Schwartz på 0322-67 14 62.

Varm välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Richard Schwartz
Telefon 0322-67 14 62
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (29 dagar kvar)