Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en skadetekniker till Bilia Toyota i Södertälje. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kompetenskrav
För denna tjänst ska du ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du varit i en liknande befattning, men detta är inte ett måste. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalitet.
  • För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia Toyota värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstå värdet av ett bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Anställningen är ett vikariat på heltid t.o.m. juni månad, dock med chans till förlängning. Placeringsort är Bilia Toyota i Södertälje.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Bergstrand
Telefon 010-497 43 40
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.