BCA Vehicle Remarketing AB söker ytterligare en fältsäljare

BCA Vehicle Remarketing AB söker ytterligare en fältsäljare

Vi söker nu en resultatfokuserad fältsäljare med hög aktivitetsnivå och ett brinnande affärsintresse. Din huvuduppgift är att utveckla nya affärer genom hög säljaktivitet, bygga samt stärka våra affärsrelationer med våra uppdragsgivare samt vårda din kundstock på bästa sätt.

Du arbetar idag som säljare/ KAM med dokumenterat goda säljresultat inom B2B. Att göra behovsanalyser, presentationer, förhandlingar, uppföljningar och gå till avslut är naturligt för dig. I dina personliga egenskaper ser vi en representativ individ som har en inre drivkraft till att vilja lyckas genom en hög aktivitetsnivå ute hos kund.

Din styrka är att du har ett utpräglat affärsmannaskap med förmågan att skapa förtroende hos dina kunder. Du rör dig självständigt och strategiskt mellan nya och befintliga kunder för att utveckla affärerna på ett framgångsrikt sätt. Vidare är du resultatfokuserad, strukturerad, har ett starkt eget driv och trivs i en miljö med högt tempo. Det är en självklarhet att du även är en mycket god teamplayer. Du dokumenterar dagligen i CRM efter kundkontakt.

För att lyckas i rollen krävs det att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och bidra till teamkänslan, samtidigt som du förväntas axla ett individuellt ansvar på ett professionellt och resultatinriktat vis. Du är positiv, flexibel och stresstålig.

Vi söker dig som:
  • Har dokumenterad erfarenhet inom sälj.
  • Har ekonomisk förståelse och värderar värdet av en bra affärsrelarion.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har datavana med Office-paketet.
  • Är van att organisera och strukturera.
  • Innehar körkort: B
Vi erbjuder:
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.
Placering:
Du utgår från kontoret i Södertälje och arbetar ute hos kund i Mälardalen, stor Stockholm och Gävleborg.
Varaktighet:
Fast anställning, tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstid:
Heltid
Lön
Fast lön samt provision
Ansökan:CV samt personligt brev, endast via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Johan Browaldh, Sales Manager Sweden
Email Mejla Johan Browaldh, Sales Manager Sweden
Område Södertälje
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BCA Europe har mer än 70 års erfarenhet av webbaserade och fysiska auktioner av begagnade bilar. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 48 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. Företaget har en omsättning på över 50 miljarder SEK och har över 7 000 anställda. Vi har ett nära samarbete med de stora internationella bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolagen samt stora vagnparksägarna. Årligen arrangerar BCA över 15 000 auktioner i hela Europa och vi hanterar över 1,5 miljoner begagnade bilar varje år. Etableringen i Sverige 2005 har varit framgångsrik Vi finns i dag Södertälje, Malmö och Göteborg och vi ser en fortsatt kraftig tillväxt.