Audi söker en Prissättare till deras kundmottagning i Södertälje

Audi söker en Prissättare till deras kundmottagning i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt team, har du erfarenhet av fordonsbranschen och brinner för att ge hög service till kunder? Då kan vi ha ditt nya arbete här.

Audi Södertälje söker en flexibel Prissättare till sitt team i kundmottagningen. Du kommer att ha två olika funktioner i din roll, dels kommer du att tillsammans med de andra vara ansvarig för öppning/stängning i kundmottagningen där du lämnar ut och tar emot bilar från Audis kunder. Din andra huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera Backoffice, det arbetet innebär att prissätta/fakturera, göra skadekalkyler i Cabas, registrera däck i Däckdata och handha garantiärenden. Du har daglig kontakt med Audis kunder och ger alltid service i premiumklass.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenheter från liknande roller, vi ser gärna att du arbetat som Mekaniker, Prissättare eller Servicerådgivare. Du har tidigare erfarenhet från service och är väl införstådd i vikten av nöjd kund. Du har goda administrativa färdigheter, är van att ta hand om kunder via telefon samt en god data- och systemvana. Du förväntas ha kunskap i något av de system du kommer att arbeta med, Automaster, Saga, Elsa, Etka eller Cabas samtliga är dock inget krav.

Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och du har B-körkort.

Du är en social och relationskapande person som uppskattar att arbeta i ett kompetent och drivet team. För dig är det självklart att alltid sätta kunden i fokus och ge service i världsklass. Du arbetar strukturerat, är flexibel gällande variation i arbetsdagen och du uppskattar att arbeta i ett stundtals högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Prissättare, Servicerådgivare, Kundmottagare, Service, Fordonsbranschen, Mekaniker
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda fördelat på 36 försäljningsställen, i regionerna Stockholm, Göteborg och Syd.