Erfarna maskin- och processoperatörer sökes till AstraZeneca

Erfarna maskin- och processoperatörer sökes till AstraZeneca

Är du erfaren maskin-eller processoperatör och vill dela din kunskap och erfarenhet med kollegor i ett team? Är du dessutom nyfiken och ansvarsfull och vill utföra ditt arbete med kvalitet? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning erfarna maskin- och processoperatörer till AstraZenecas verksamhet i Södertälje. Det är ett utvecklande arbete i fräscha miljöer. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Arbete sker i fräscha sterila miljöer, arbetsmiljön är god och utvecklingsmöjligheterna många.

Som operatör på AstraZeneca är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden-alltså patienten i slutskedet kan känna sig trygg med produkten. Kvalitet är väldigt viktigt i arbetet, man följer standardiserade processer, skriftliga instruktioner och arbetar enligt GMP; Good Manufacturing Practice. I alla roller ingår det att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi söker nu erfarna maskin- och processoperatörer till olika avdelningar, och du kan få bidra med din kompetens genom flera av dessa arbetsuppgifter:
 • Förberedelser inför nya processer
 • Övervakning av produktionsprocesser
 • Hantering av maskiner och utrustning
 • Felsökning och problemlösning
 • Tillverkning av medicin, granulat och inhalatorer
 • Packning
 • Truckkörning (möjlighet till truckutbildning finns innan anställningsstart)
 • Dokumentation av löpande arbetsmoment
 • Uppföljning och problemanalyser med hjälp av LEAN-verktyg
Om dig

Vi söker dig som är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har tidigare arbetat inom industri, produktion eller läkemedel och har ett stort tekniskt intresse.

Kravprofil
 • Gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Minst två års arbetslivserfarenhet; inom industri, produktion eller läkemedel
 • Kunna arbeta alla typer av skift då företaget har öppet dygnet runt
 • Vara kundfokuserad samt vara samarbetsvillig och ha en god social kompetens
 • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i det svenska språket (språktest utförs)
 • Dokumenterat god systemvana, från t ex SAP eller andra affärssystem
 • Erfarenhet av att dokumentera, t ex avvikelserapportering, vana av att arbeta med protokoll, recept, loggböcker eller liknande (dokumentationstest utförs vid intervjutillfället)
Meriterande
 • Arbetslivserfarenhet inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca
 • Erfarenhet av GMP och LEAN
Om AstraZeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

AstraZeneca erbjuder arbete i sammansvetsade team, där människor med olika ålder, bakgrund och kön arbetar för gemensamma mål. AstraZeneca är globalt och utvecklingsmöjligheterna i företaget på sikt är oändliga.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Dorkas Ibrahim via e-post: Dorkas.ibrahim@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Södertälje

Din anställning börjar med 6 månaders visstidsanställning som konsult hos Lernia, sedan finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är att få 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se.

Som konsult på Lernia Bemanning får du en tilldelad engagerad konsultchef som finns för dig och är stationerad i Södertälje. Du har rätt till friskvårdsersättning, samtalsstöd vid behov, och två gånger om året har du möjlighet att delta i en konsultundersökning. Kom och var med i vårt Lerniateam du också!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.