Erfarna påbyggare sökes till kund i Södertälje

Erfarna påbyggare sökes till kund i Södertälje

Om tjänsten

Vi söker nu erfarna påbyggare till vår kund i Södertälje. Kunden är en marknadsledande leverantör av påbyggnader för lätta transportbilar.
Då du ansvarar för din order från start till mål krävs att du har goda och breda kunskaper inom påbyggnad.
Har du en bakgrund som en händig elektriker så är det här jobbet något för dig.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos oss, men jobbar ute hos vår kund.
För rätt kandidat finns möjlighet för anställning hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Påbyggnadserfarenhet minst 1 år på lätta fordon under 3.5 ton.
  • Vana att montera inredning och inklädnad i fordon.
  • Erfarenhet av installation/montering av belysning (extraljus, blixtljus, skåpsbelysning m.m.), larm, alkolås, motorvärmare etc.
  • Stort plus om du har erfarenhet av att montera/installera kran, elverk, bakgavellyft.
  • Erfarenhet av möblering av tex kök eller möbler är ett plus.
  • Körkort är ett krav.
Som person är du ansvarstagande, framåt, prestigelös och ha en ständig vilja att bli bättre.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.