Elektriker/montör till spännande uppdrag

Elektriker/montör till spännande uppdrag

Om tjänsten

I samarbete med vår kund söker vi nu 2 fordonsmontörer till ett spännande uppdrag med start i januari 2019.
I denna tjänst kommer dina arbetsuppgifter att bestå av Inredning och anpassning av Fordon (Nya fordon), självständigt extrautrusta fordon efter projektets ritningar. Extrautrustningen är exempelvis serviceinredningar, ombyggnationer, belysning, larm, fordonsdatorer, radioinstallationer och takplattformar.

Du som söker är en allmänt händig person som gillar att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du är aktiv person, kreativ, lösnings orienterad, elektriker, du har erfarenhet ifrån exempelvis snickeri eller ifrån något annat yrke inom fordonsbranschen. Du har lätt för att följa och läsa instruktioner, är van att arbeta självständigt men är även sammabetsvillig och kan arbeta i grupp. I övrigt är du en glad och positiv person som trivs att arbeta inom fordonsbranschen och som söker ett företag att utvecklas inom.

Din profil
  • Montör krav.
  • Händig person maskin/verktygsvana.
  • Kan jobba i grupp samt på egenhand.
  • Känsla för kvalitet.
  • Stresstålig.
  • Teknisklagd.
  • Behärska svenska språket i tal och skrift.
  • B-körkort.
Vi söker gärna kvinnliga sökare för att främjar jämställdhet.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.