Bilelektriker

Bilelektriker

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu 2 fordonselektriker till Södertälje. Du kommer att bli anställd hos oss på Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos kund. Det är ett löpande uppdrag med start omgående, för rätt person finns det stora möjligheter att tjänsten leder till en fast anställning hos kundföretaget.

Urval av arbetsuppgifter som fordonselektriker:
  • Svenskanpassa fordon
  • Montera dragkrok
  • Montera in larm
  • Montera motorvärmare
  • Montera serviceinredningar
  • Montera flak och bakgavellyftar
Din profil

För att lyckas i rollen som fordonselektriker bör du ha en dokumenterad erfarenhet inom fordonsel eller installationsel. Du kommer ifrån fordonsbranschen och har ett stort intresse utav fordon och teknik alternativt att du har en fordonsteknisk utbildning och söker nu ett företag att utvecklas inom.
Som person ser vi gärna att du är ordningsam, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarstagande och gillar problemlösningar. Du är social och trivs att arbeta med nya människor.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är idag en av landets ledande specialister på bilinredningar och byggnationer. Dom utför alla slags montage, svets-, plåt-, plast- och lackarbeten samt elinstallationer. Företaget startade 1944 som ett snickeri med Scania som största kund - man byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också dom. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade. Idag sysselsätter dom cirka 50 personer med verksamheten förlagd i Södertälje.