Teamledare chaufförs- och transportgruppen till ISAB i Södertälje

Teamledare chaufförs- och transportgruppen till ISAB i Södertälje

Till ISAB i Södertälje söker vi en ansvarsfull och engagerad teamledare för chaufförs- och transportgruppen. I rollen som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i din grupp. Gruppen består av erfarna chaufförer och du kommer själv att vara delaktig som chaufför i det dagliga arbetet och gruppens uppdrag.

Södertälje Industriservice AB, ISAB, utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer till större verkstadsindustrier. ISAB är beläget i Södertälje sedan 1961 och har hela Mellansverige som arbetsområde. ISAB växer just nu mycket framgångsrikt och expanderar verksamheten. ISAB arbetar därför med att utveckla sin organisation och du kommer att få vara med på en spännande utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter

Som teamledare för chaufförs- och transportgruppen ansvarar du tillsammans med arbetsledare och ledning för att planera, styra och följa upp arbetet för chaufförerna. I rollen ansvarar du även för att arbetsuppgifterna utförs säkert och effektivt. I dina arbetsuppgifter ingår att instruera tekniker och chaufförer avseende utförande av arbete och aktuella säkerhetsbestämmelser. Du ansvarar för att säkerställa återrapportering av utförda arbeten och all erforderlig dokumentation såsom tidrapporter och statistik. Du ansvarar också för introduktion och handledning av nyanställda chaufförer.

Tillsammans med din grupp ansvarar du för att bilar, verktyg och övrigt material alltid är i funktionsdugligt skick och tillgängliga inför varje nytt arbetspass. Som teamledare har du en viktig roll i att vara förbild för gruppen genom att visa god arbetsmoral och vårda din egen och gruppens utrustning.

Du har en viktig roll i att delta i att utveckla ISABs affär och verksamhet. Du bidrar med ditt goda teamledarskap och genom att främja ständiga förbättringar för att företaget ska nå uppsatta mål.

I rollen rapporterar du till en arbetsledare och det ingår inget personalansvar för gruppens medlemmar.

Kvalifikationer

Du ska ha flerårig erfarenhet av ledande arbete inom industriunderhåll eller transport alternativt arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du ska ha teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en grupp.

Det är vidare ett krav att du har körkort med minimum C-behörighet. För att få utföra transporter med tung lastbil krävs även att du har ett yrkeskompetensbevis (YKB) och ADR tank. Det är vidare meriterande med truckkort och erfarenhet av andra tunga fordon såsom till exempel hjullastare.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, kunskaper i ett tredje språk såsom till exempel spanska är meriterande.

ISAB arbetar för en jämn könsfördelning så vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och arbetsam och tycker om att arbeta strukturerat. Du är säker i ditt ledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare. Du motiverar till goda resultat genom ditt engagemang och din delaktighet i gruppens arbete. Du är en bra förebild för gruppen genom ditt starka säkerhetstänkande och din höga arbetsmoral. Du tar ansvar för att affärsetiska regler efterlevs.

Du är serviceorienterad och arbetar gärna för att skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners. Vi söker dig som är starkt engagerad i bolagets utveckling och har förmåga att bidra till att bolaget fortsätter att växa. Sist men inte minst trivs du i en roll där det ställs höga krav på flexibilitet och gott samarbete och du trivs i en miljö som präglas av högt tempo.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Södertälje, nära pendeltåg och bussar
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.