Ekonom till supportavdelningen på BITS DATA i Södertälje

Ekonom till supportavdelningen på BITS DATA i Södertälje

Till BITS DATA i Södertälje söker vi en serviceinriktad och erfaren ekonom till supportavdelningen.

BITS DATA är VW/Scania-återförsäljarens naturliga IT-partner. BITS DATA levererar ett heltäckande IT-stöd till svenska återförsäljarnätet för Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat och Porsche) samt Scania. Företagets IT-stöd levereras som en SaaS-lösning och de bistår sina kunder med allt från affärssystem, BI-system och redovisning till nätverk, servrar och klienter. Bland kunderna finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil.

VW- och Scaniakoncernen gör den största satsningen på många år för att ställa om till morgondagens transportlösningar, kopplat till elektrifiering, uppkopplade fordon och självkörande bilar. BITS DATAs uppgift är att förverkliga visionen hela vägen ut till Sveriges återförsäljar- och servicenät.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support inom ekonomi kommer du att hantera inkommande frågor via telefon och mail från BITS DATAs kunder rörande ekonomisystemen Visma och Palette. Det är främst frågor inom bokföring och redovisning, men det kan även förekomma övriga ekonomiska eller tekniska frågor som du behöver bistå med.

Du kommer att bli en del av ett härligt team på 16 personer, med god laganda och nära till skratt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning. Du ska ha kunskap om affärssystemen Visma och Palette eller likvärdiga system. Erfarenhet av att arbeta inom bilbranschen och på en supportavdelning är meriterande. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du är en van IT-användare.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift såväl som goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, målmedveten och engagerad. Du löser problem på ett okomplicerat sätt, tar egna initiativ, är ihärdig och idérik. Vidare är du ansvarstagande och slutför alltid det du påbörjat. Du håller deadlines, är organiserad och noggrann. Du vill jobba med feedback som ett verktyg eftersom du trivs med ansvar samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Du har god datavana och har lätt att sätta dig in i nya system. I all form av kontakt med våra kunder är det viktigt att du alltid är serviceinriktad och möter dem på ett professionellt sätt.

Mer om BITS DATA

BITS DATA är ett framgångsrikt företag som sitter i ljusa och fräscha lokaler i Södertälje. På BITS DATA arbetar cirka 50 högt kvalificerade medarbetare, många med erfarenhet från bilbranschen eller från IT som dagligen ser till att de 6000 användarna får sin affärskritiska IT levererad med hög säkerhet och stor tillförlitlighet. BITS DATA ingår via ägarstrukturer i Scania och Volkswagens närhet och de är det lilla flexibla företaget i den stora koncernen. Du kommer att bli en del av ett trevligt team som gillar att hjälpa till och ställer upp för varandra. BITS DATA arbetar aktivt och kontinuerligt med hälsa, jämlikhet och kompetensutveckling. Läs mer på www.bitsdata.se.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: snarast möjligt
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Morabergsvägen 33C, Södertälje
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.