Butikspersonal på deltid sökes till Ahlsell i Södertälje

Butikspersonal på deltid sökes till Ahlsell i Södertälje

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en serviceminded och ordningsam person?
Har du tidigare erfarenhet från butik/detaljhandel?
Då kan tjänsten som butiksmedarbetare på Ahlsell vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för Ahlsells räkning en butiksmedarbetare som kan jobba minst 2-3 dagar i veckan. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier eller deltidsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kassaarbete
  • Bemötande av kunder
  • Varuplock i butiken
  • Sortering och inventering av befintligt sortiment
Vi tror att tjänsten passar dig som tidigare jobbat i butik/detaljhandel eller inom hantverk/bygg/VVS/El.

Personprofil

För den här tjänsten söker vi dig som är serviceminded och initiativtagande.
För att lyckas i rollen som butiksmedarbetare krävs vidare att du:
  • Uttrycker dig väl i både i tal och skrift
  • Är ordningsam och strukturerad
  • Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs
Arbetet innefattar kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta.
Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för försäljning och merservice. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Varierar mellan 06:00-16.45, vardagar.
Plats: Södertälje

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, Ahlsell är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Filippa Nielsen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, lager, VVS, butik
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ söker nu för Ahlsells räkning en lager-/butiksmedarbetare till Stockholm city. Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 23 miljarder SEK och ca 4 800 anställda.