Innesäljare till ahlsell bygg stockholm

Innesäljare till ahlsell bygg stockholm

Ahlsell erbjuder
Ahlsell har sedan starten vuxit starkt och idag är Ahlsell marknadsledande, samtidigt som man lyckats behålla en stark kultur och en sann entreprenörsanda. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras vardag och processer. På Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi gör en satsning på byggmaterial inom Stockholm och söker nu den innesäljare som vill vara med på vår resa.

Om tjänsten
Som innesäljare inom Bygg samarbetar du med kollegor från alla våra segment för att ge våra kunder bästa, tänkbara service och lösningar. Du arbetar med rådgivning, beställningar, upphandlingar, avtal, offerter, orderhantering och har kontakt med leverantörer. Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam om 10 medarbetare där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells företagskunder i Stockholmsregionen. Din placering kommer att vara på Ahlsell i Moraberg, Södertälje och tjänsten är på heltid med arbetstider vardagar mellan 08.00 - 16.35.

Du blir en del av Sveriges största säljorganisation och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt. Ja, vi är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen.

Om dig
Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Tidigare erfarenhet från att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Vi ser det som en förutsättning att du även har en egen erfarenhet av försäljning av byggprodukter och du har gärna erfarenhet av att arbeta i byggmaterialhandeln. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn. Vidare är du öppen, ansvarsfull och engagerad och känner ett ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du ser fram emot att vara en viktig del av Ahlsells fortsatta resa!

För oss är det viktigt att du söker och gillar samarbete. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Ahlsell
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.