Vill du arbeta med kundservice inom bilbranschen?

Vill du arbeta med kundservice inom bilbranschen?

Är du duktig på skriftlig kommunikation och tycker en tjänst inom service- och bilbranschen låter spännande? Då är du kanske vår nästa kollega! Ageris söker kundserviceagenter till Volkswagen Group Sverige som är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche.
Volkswagen Group Sverige importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med auktoriserade återförsäljare och serviceparter marknadsför de varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige.

Volkswagen Group Sverige arbetar mot den hela den nationella marknaden och vill alltid leverera service i toppklass. Tjänsten omfattar att via chatt och mail supporta slutkonsumenter. Du kommer att hantera olika frågor om deras produkter och tjänster och även se till att kunden får hjälp via återförsäljarna. Teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du är en lagspelare som drivs av att i en stimulerande arbetsmiljö nå goda resultat.

Vi ser gärna att du
  • Tycker om problemlösning
  • Är positiv och ansvarsfull
  • Har god förmåga att prioritera under högt tempo
  • Vill erbjuda kunden det lilla extra
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av servicebranschen
  • Har god datorvana
  • Är flytande i svenska och engelska samt uttrycker dig väl i skrift
  • Meriterande är erfarenhet av kundservice via mail och chat
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten inleds med en gedigen introduktionsutbildning och vi söker er som kan börja omgående. Tjänsten omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan kl. 8-22 samt helger kl. 10-22. Teamet sitter i fräscha lokaler i Södertälje.

Låter denna spännande tjänst som något för dig? Vi genomför urval och intervjuer löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher.