Webbadministratör till Scania i Södertälje

Webbadministratör till Scania i Södertälje

Om tjänsten
Som Webbadministratör kommer du att uppdatera Scanias intranät genom att skapa och bygga en filstruktur utifrån de ramar som finns centralt i organisationen. Vidare innefattar tjänsten att fylla den nya filstrukturen med information, bilder och hyperlänkar från de olika avdelningarna inom segmentet Buss (R&D). Intranätet kommer att vara synlig för hela Scania samt för återförsäljarna.
Tjänsten kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten, samt att du inser vikten av att följa organisationens ramar, processer och riktlinjer. I tjänsten kommer du främst att arbeta i Office 365, viss information kommer att hanteras i plattformen Sharepoint. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med tre andra personer.

I din roll som Webbadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta.
  • Bygga och skapa struktur
  • Fylla strukturen med information, bilder och hyperlänkar
  • Dokumenthantering
Tjänsten som Webbadministratör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperioden är till och med 31/3-20. Placering är på Scania i Södertälje.

Om dig
Vidare ser vi att du har en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet inom området. Du behöver vara smidig och ha god social kompetens då tjänsten kräver mycket kontakt med övriga medarbetare i organisationen. God engelska i tal och skrift är en förutsättning
  • Relevant utbildning/erfarenhet
  • Mycket goda datorkunskaper
  • God social kompetens
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sam Knijnenburg via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Webbadministratör, Administratör, Dokumenthantering, Filstruktur, Intranät
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.