Verkstadsarbetare till Gastro Teknik i Södertälje!

Verkstadsarbetare till Gastro Teknik i Södertälje!

Har du erfarenhet av att ha arbetat på verkstad tidigare? Är du positiv och framåt som person? Har du erfarenhet av svets samt montering? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Gastro Teknik AB grundades 1962 och är sedan starten beläget i Södertälje. Företaget är ett familjeföretag som idag drivs av tredje generationen Adolfsson.
Företaget konstruerar, tillverkar och marknadsför produkter för varmhållning och
distribution av mat i storkök. Sedan början av 80-talet har företagets verksamhet helt inriktats på storkökens behov av effektiva och kundanpassade distributionssystem.

Om tjänsten
I rollen som verkstadsarbetare kommer dina huvudsakliga uppgifter vara svetsning och slipning av rostfritt stål. Svets som används är av typen Tig. Du kommer även att få montera samt tillverkning av delar kommer att förekomma. Du kommer att ingå i ett team på 7 personer där samarbete är mycket viktigt.

I din roll som verkstadsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • svetsning
  • montering
  • tillverkning av delar
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom industri och gärna svetsning samt montering. Du ska vara noggrann i det du tar dig för och alltid göra ditt bästa. Som person ska du vara flexibel och samarbetsvillig och inte rädd för att rotera station och hjälpa till där det behövs. Du är positiv och glad.

Viktigt för tjänsten är:
  • erfarenhet av svetsning
  • tidigare erfarenhet av industri
  • erfarenhet av montering
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som verkstadsarbetare är ett konsultuppdrag med start snarast. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Gastro Teknik. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verkstadsarbetare, svetsning, montering, verkstad, Gastro Teknik, Södertälje, konsult, hyrköp
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.