Erfaren svetsare till Gastro Teknik i Södertälje!

Erfaren svetsare till Gastro Teknik i Södertälje!

Vill du arbeta med svets och montering i ett väletablerat företag? Har du tidigare arbetat inom industri och är redo för nästa utmaning? Då kan vi på Adecco ha uppdraget för dig!

Vi söker nu för Gastro Tekniks räkning en prestigelös verkstadsmedarbetare med erfarenhet av svetsning och montering. Gastroteknik AB grundades 1962 och är ett familjeägt företag som tillverkar, konstruerar och marknadsför produkter för varmhållning och distribution av mat i storkök.

Om tjänsten
Du som svetsare kommer ingå i ett team på sju personer där ni tillsammans strävar efter att uppnå gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande med fokus på svetsning, slipning och monteringsarbete samt tillverkning av delar kommer förekomma. Svetsen som används är av typen Tig. Arbetstiderna kommer vara förlagda vardagar 7:15-16:15 och fredagar 07:15-14:30.

I din roll som svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Svetsning och slipning av rostfritt stål
  • Monteringsarbete
  • Tillverkning av delar
Om dig
Vi söker dig som känner dig hemma i verkstadsmiljö och som tidigare har arbetat inom industri, kanske som svetsare eller montör. Du tycker om att arbeta i grupp, har lätt för att samarbeta och strävar alltid efter att göra ditt bästa. Som person är du flexibel, lyhörd och hjälper till där det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av svetsning
  • Tidigare erfarenhet inom industri
  • God samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Gastro Teknik.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner, Moa.lardner@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verkstadsarbetare, svetsning, svetsare, montering, montör, verkstad, Gastro Teknik, Södertälje, konsult, hyrköp
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.