Tryckare till Eson Pac i Södertälje

Tryckare till Eson Pac i Södertälje

Har du tidigare jobbat som tryckare inom ark eller rullpress? Är du prestigelös och anser att laget är viktigare än jaget? Då har vi på Adecco uppdraget för dig hos vår kund Eson Pac i Södertälje!

Om tjänsten
Som Tryckare kommer du att arbeta hos vår kund Eson Pac i Södertälje. Eson Pac tillverkar bipacksedlar till läkemedelsindustrin som trycks och falsas. I rollen som Tryckare kommer du att jobba i produktionen och tillverka bipackssedlar, kontrollera och granska order innan tryckning, säkerställ rätt insatsmaterial till respektive order samt stötta andra avdelningar vid behov. Arbetstiden är för närvarande på 3 skift och andra skiftesformer kan förekomma.

I din roll som Tryckare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Tryckning och kvalitetsgranskning av läkemedelsinformation (GMP) bipacksedlar
 • Kontrollera och granska order innan tryckning
 • Säkerställ rätt insatsmaterial till respektive order
 • Samverka med övriga funktioner inom företaget
 • Stötta andra avdelningar vid behov
 • Arbeta med ständiga förbättringar och effektivitet
 • Rapportering i affärssystem.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet som ark eller rullpresstryckare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. För att trivas i rollen som Tryckare ser vi att du är flexibel, lojal och tycker om att jobba i team.

Vidare ser vi att du är prestigelös och ansvarstagande och anser att laget är viktigare än "jaget".

Viktigt för tjänsten är:
 • Några års erfarenhet som ark eller rullpresstryckare
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Erfarenhet av tillverkningsindustrin, läkemedelsindustrin eller tryckeri är meriterande
 • Teknisk kunskap är meriterande
 • God kännedom om kvalitetskraven inom grafisk produktion
 • Fullgott färgseende
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Tryckare är ett konsultuppdrag med start omgående och löper på tillsvidare med 6 månaders provanställning.Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 - 684 72 92

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.