Solcellsmontör till SESOL i Södertälje

Solcellsmontör till SESOL i Södertälje

Som solcellsmontör på Sesol kommer du arbeta i par för att montera solceller på tak, på villor och lantbruksanläggningar.

Sesol är idag ledande helhetsleverantör inom solceller. De startades 2019 och har med sina 600 anställda sett en stor tillväxt sedan dess.

Som solcellsmontör på Sesol
  • jobbar du nära kund med hög servicegrad och professionellt bemötande.
  • kommer du att få gedigen utbildning och behöver inte ha tidigare erfarenhet.
  • arbetar du med stor variation i både moment och arbetsplats och du erbjuds stor frihet under ansvar för att planera ditt arbete.
  • arbetar främst i, och runt, Södertälje men resor med övernattning kan förekomma.
Som anställd på Sesol blir du del av ett modernt företag som har stort fokus på sin personal och framtid. Sesol har en tydlig strategi att rekrytera internt och erbjuda karriärmöjligheter till sina anställda i mycket hög utsträckning. Du får också ta del av möjlighet till bonus, tävlingar, gemensamma aktiviteter och moderna lokaler.

Tjänsten som solcellsmontör innebär en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Start så snart som möjligt. Ordinarie arbetstid är måndag till fredag, 7-16.

Vi söker dig
  • som har en mycket god samarbetsförmåga och kan ingå i den professionella och lösningsfokuserade miljö som råder i företaget.
  • som visar hög förståelse för kundens perspektiv och hur du arbetar med service.
  • med god fysik då arbetet sker utomhus på tak, året om.
  • erfarenhet av hantverksyrken och ställningsbyggande är meriterande men inte nödvändigt. (Du får utbildning och upplärning i montage och installation, ställningsbyggande och säkerhet men grundläggande förståelse och intresse för hantverk är fördelaktigt.)
  • körkort är ett krav och helt nödvändigt. Möjligheter finns också till stöd för att ta körkort för tungt släp, B96 samt BE-kort är därmed meriterande.
  • God förståelse för svenska i tal och skrift
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sesol AB

Sesol är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Sesol är idag över 600 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Jönköping, med närvaro i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Norrköping och Karlstad.

Varje dag levererar Sesol anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för att kunna leverera den kvalité Sesol står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Sesol tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Yvonne Rosell på 073 684 79 90 alt. yvonne.rosell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, hantverk, takläggare, ställningsbyggare, solcell, arbete, jobb, job, Sesol, Adecco, Snickare
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.